Stix Textiel

Voor al je borduurwerk op bedrijfskleding, textiel of ander materiaal.

Borduren op bedrijfskleding

Het wordt steeds meer gedaan. Een naam of logo borduren op bedrijfskleding. Dat kan op nagenoeg alle stoffen van alle diktes en de meest voorkomende materialen.

Het voordeel is dat geborduurde tekst of afbeeldingen niet van de kleding afgaat en langer goed blijft. Nu worden de techniek van bedrukken ook steeds beter, maar nog steeds wint het niet van de levensduur van borduren. Daarnaast staat een geborduurde naam veel chiquer dan een bedrukte naam.

6 voordelen van borduren op kleding

 1. Duurzaamheid: borduurwerk is bestendig tegen slijtage en vervaging, waardoor de afbeelding van uw logo op kleding langer zichtbaar blijft.

 2. Professionaliteit: borduurwerk geeft een professionele uitstraling aan uw bedrijfskleding en kan bijdragen aan het versterken van uw merkimago.

 3. Verschillende maten: borduurwerk kan in verschillende maten worden gemaakt, waardoor het geschikt is voor afbeeldingen van elke grootte.

 4. Verschillende materialen: borduurwerk kan op verschillende soorten stoffen worden aangebracht, zoals katoen, polyester, denim en fleece.

 5. Aantrekkelijk: borduurwerk kan een aantrekkelijke en opvallende afbeelding van uw logo op kleding creëren.

 6. Duurzaamheid: borduurwerk is zeer duurzaam, zodat het er zelfs na veelvuldig wassen nog steeds mooi uitziet.

Geke Zetzema
Eigenaar Stix Textiel

“Ik help je graag op weg met een vraag, een idee of een verzoek. Je kunt bellen of mailen of via het contactformulier contact met me opnemen”

Gerrit Imbosstraat 4
9607 PD Foxhol
tel: 06-53122922
(op werkdagen tussen 9:00 en 18:00)

IBAN: NL43KNAB0256844461
KvK: 37125086
BTW nummer: NL001443699B29

Bedrijfsnaam borduren op kleding

Een bedrijfsnaam geborduurd op kleding staat heel officieel en wordt op verschillende manieren toegepast. Zo zie je het in allerlei bedrijfstakken onderandere bij kapperszaken, maar wordt het heel veel toegepast op kleding van het personeel in  restaurants of op de bedrijfskleding van hotels, maar ook bij montage en reparatie bedrijven. Door de kleurvastheid van het gebruikte garen is treed er nagenoeg geen verkleuring op ook na vele malen wassen wat met bedrijfskleding toch wel het geval is.

Logo borduren op kleding

Ook voor een logo borduren op kleding is het net zo. Ook dit verkleurt niet en wordt ruim toegepast bij wellness bedrijven, maar ook bij technische bedrijfskleding zoals een overal of werkjas. Borduurwerk op kleding doorstaat alle omstandigheden van gebruik en is krasvast en de kleur blijft mooi..

Waarom je bedrijfslogo laten borduren

Er zijn verschillende voordelen van een bedrijfsnaam geborduurd op kleding:

 1. Herkenbaarheid: Een geborduurd logo of bedrijfsnaam maakt je kleding herkenbaar voor de klant, waardoor men sneller geneigd is om een product of dienst van het bedrijf af te nemen.
 2. Professionaliteit: Kleding met een geborduurd logo of bedrijfsnaam geeft een professionele indruk.
 3. Publiciteit: Wanneer je medewerkers of klanten van je bedrijf met de geborduurde kleding buiten het bedrijf zijn, wordt de naam van je bedrijf gepromoot.
 4. Loyaliteit: Wanneer medewerkers van je bedrijf met geborduurde kleding gekleed zijn, geeft dit een gevoel van loyaliteit en trots voor het bedrijf.
 5. Duurzaamheid: Kleding met een geborduurd logo of bedrijfsnaam kan vaak jaren mee gedragen worden, waardoor het een duurzame manier is om reclame te maken voor je bedrijf.

Stix Textiel kan nagenoeg alle kleding leveren waarop moet worden geborduurd, maar je kunt natuurlijk ook je eigen kleding aanleveren waar wij dan op kunnen borduren.

Geborduurd mondkapje met logo Pixelsz