Klein begonnen.

Ruim 20 jaar geleden zijn we gestart als Stix, toen nog een handelsnaam! 1 mei 2006 doorgegaan als Stix-Textiel in Purmerend, daarna ruim 10 jaar in Roden nu vanuit Foxhol. Met de aanschaf van onze eerste kleine borduurmachine in 1999 zijn we snel uitgegroeid tot een goede bekende in de borduurwereld. Wij hebben opdrachtgevers van klein tot groot, die onze hoge kwaliteit en korte leveringstijden zeer waarderen.

Klanten door heel het land

Onze klanten komen uit de provincies, Groningen, Friesland en Drenthe maar ook vanuit heel Nederland en de Benelux. Als de afstand te groot is dan komt er regelmatig te borduren werk via de post naar ons toe. Nadat ze door ons geborduurd zijn worden ze teruggezonden.

Volwaardige professionele partner

Stix Textiel is een volwaardige partner voor al uw borduurwerk. Met een ruime ervaring en een instelling waarbij de klant koning is. Wij denken met u mee omdat wij vooral genieten van de menselijke kant van het klanten contact. De webshop is een ondersteunend middel om u sneller van dienst te kunnen zijn. Laat u overtuigen op ons referentie overzicht

 

Borduren, een vak apart!

Het borduren is een vak apart aldus Geke Zetzema (eigenaar van Stix Textiel in Foxhol) We krijgen zeer variërende opdrachten, dat maakt het werk juist zo leuk. Mensen die op zoek zijn naar ideeën kijken vaak in onze webshop. Je helpt mensen om hun bedrijf meer uitstraling te geven, dat ik daar onderdeel van mag uitmaken, maakt het werk nu juist zo leuk. De reactie van de klanten op ons geleverd werk blijft de mooiste beloning.

Vaak tevreden terugkerende klanten

Het is mooi om te zien hoe mensen hier zonder een logo of duidelijk voorbeeld naar binnen komen en dan met een stapel jassen, handdoeken of sjaals het pand weer verlaten. Ik zie ze daarna ook altijd weer terug. Dat stukje service geven we graag want de klant is en blijft koning.

Ideeën opdoen in de webshop

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij hebben een goed gevulde webshop waar veel voorbeelden staan wat wij allemaal kunnen borduren waar je ook direct een product kunt bestellen.

Borduurmachine van Brother